Δες όλες τις υπηρεσίες μας

Δημιουργία και φιλοξενία των ιστοσελίδων στους πιο αξιόπιστους servers, εκπαίδευση και υποστήριξη, διαχείριση λογαριασμών social media, επαγγελματική φωτογράφιση.  Το πιο πλήρες πακέτο υπηρεσιών, σε τιμές που δεν θα πιστεύεις.

info@bytematix.com
Τηλέφωνο: (+30) 211 444 2239
 

About Us

Σχετικά με εμάς

Συνδέουμε Ανθρώπους με Τεχνολογία

Όσα χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείριση στη νέα εποχή. Γιατί εδώ, το μέλλον ήρθε νωρίτερα!

m
Όλα σε ένα

Οργανώσαμε και αυτοματοποιήσαμε όλα τα επιμέρους βήματα, ώστε να  απλοποιήσουμε και να συντομεύσουμε τις διαδικασίες: Σε λίγες ώρες θα απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας παρουσία στο διαδίκτυο, τόσο οικονομικά που δε θα πιστεύετε ότι ήταν εφικτό, για αποτέλεσμα τέτοιας ποιότητας.

m
Εκπαίδευση & Υποστήριξη

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας στη διαχείριση της πλατφόρμας, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί αλλαγές κλπ. Επιπλέον, ένας ειδικός συνεργάτης μας, θα είναι πάντα σε ετοιμότητα να υποστηρίξει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

m
Και είναι μόνο η αρχή

Η ολοκλήρωση της διαδικτυακής σας παρουσίας είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε για εσάς την επικοινωνία σας στα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργούμε περιεχόμενο για νέες ιστοσελίδες, για βελτίωση και των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης. Παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης και πολλά ακόμη που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείριση στη νέα εποχή.

Ειδικοί & Επαγγελματίες

Για να μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε ένα πακέτο που τα περιλαμβάνει όλα, δημιουργήσαμε μια ομάδα νέων ανθρώπων, ειδικών επαγγελματιών από όλες τις ειδικότητες, για όλες οι υπηρεσίες: Σχεδιασμός ιστοσελίδων, φιλοξενία (web hosting), προγραμματισμός και υλοποίηση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας στη διαχείριση της πλατφόρμας, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί αλλαγές κλπ. Με την υπηρεσία υποστήριξης Social Media υποστηρίζουμε την επικοινωνία με το κοινό σας στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς κανέναν κόπο από τη δική σας μεριά. 

Hosting & Support 0
Design & Coding 0
Social Media Support & Marketing 0

Γιατί να περιμένετε; Ελάτε να ξεκινήσουμε τώρα!

Όλες οι υπηρεσίες σε ένα πακέτο, όλες οι ειδικότητες στην Bytematix. Εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης από τη Microsoft, υπηρεσίες cloud και διαφήμισης από Google ή Amazon, υπηρεσίες social media από Facebook και Instagram, οι πιο αξιόπιστες και σύγχρονες υπηρεσίες γίνονται και δικές σας, εύκολα, αξιόπιστα και οικονομικά. Έτσι Συνδέουμε Ανθρώπους με Τεχνολογία!