Δες όλες τις υπηρεσίες μας

Δημιουργία και φιλοξενία των ιστοσελίδων στους πιο αξιόπιστους servers, εκπαίδευση και υποστήριξη, διαχείριση λογαριασμών social media, επαγγελματική φωτογράφιση.  Το πιο πλήρες πακέτο υπηρεσιών, σε τιμές που δεν θα πιστεύεις.

info@bytematix.com
Τηλέφωνο: (+30) 211 444 2239
Instagram followers | Ακόλουθοι και likes

Τι να προσέχετε στην κατασκευή & φιλοξενία ιστοσελίδων

Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας web hosting είναι κρίσιμη για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν αποφασίσετε ποια υπηρεσία hosting να χρησιμοποιήσετε. Στο παρακάτω blog-post, παρουσιάζουμε τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά υπηρεσίας web hosting: 

 

Τύπος Hosting: Υπάρχουν διάφοροι τύποι hosting, όπως shared hosting, VPS hosting, dedicated hosting και cloud hosting. Κάθε τύπος έχει τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του. Επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

  1. Χώρος Αποθήκευσης (Disk Space): Βεβαιωθείτε ότι η επιλεγμένη υπηρεσία hosting προσφέρει αρκετό χώρο αποθήκευσης για την ιστοσελίδα σας. Ο χώρος αποθήκευσης πρέπει να είναι επαρκής για τα αρχεία, τη βάση δεδομένων και τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας.
  2. Bandwidth: Καθορίζει πόσοι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία hosting προσφέρει επαρκές εύρος για την αναμενόμενη κίνηση της ιστοσελίδας σας.
  3. Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση Πελατών: Η ποιότητα της υποστήριξης πελατών είναι σημαντική. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία hosting παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη, υποστήριξη email ή chat. Ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας και τον χρόνο απόκρισης της υποστήριξης.
  4. Αξιοπιστία (Uptime): Η αξιοπιστία του παρόχου hosting είναι κρίσιμη. Ένας καλός παροχέας θα πρέπει να παρέχει υψηλό ποσοστό uptime (διαθεσιμότητας), καθώς η απώλεια χρόνου λειτουργίας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία των επισκεπτών σας.
  5. Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι ο παροχέας hosting παρέχει αξιόπιστα μέτρα ασφαλείας, όπως firewall, προστασία από ιούς και άλλα μέτρα προστασίας των δεδομένων σας.
  6. Τιμή: Η τιμή είναι σημαντική, αλλά πρέπει να είναι ένας παράγοντας που απλά συμπληρώνει τις άλλες επιλογές. Συγκρίνετε τις τιμές με τα χαρακτηριστικά και την υποστήριξη που προσφέρει ο κάθε παροχέας.
  7. Επιπρόσθετες Υπηρεσίες: Ορισμένοι παροχείς προσφέρουν επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως αυτόματο backup, SSL πιστοποιητικά, εγκατάσταση CMS, κ.λπ. Εξετάστε αν αυτές οι υπηρεσίες είναι σημαντικές για τις ανάγκες σας.
  8. Εταιρική Φιλοσοφία: Μελετήστε τη φιλοσοφία του παροχέα hosting. Είναι σημαντικό να είστε σε συμφωνία με τις αξίες και την πολιτική τους.
  9. Κριτικές και Συστάσεις: Αναζητήστε κριτικές και συστάσεις για τον παροχέα hosting που σκέφτεστε να επιλέξετε. Οι απόψεις άλλων χρηστών μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.
 

Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας web hosting είναι σημαντική για την απόδοση και την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Λάβετε τον χρόνο να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας και να επιλέξετε τον παροχέα hosting που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Bytematix
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.